+36 20 9715341
Nyílt nap és utánpótlás

Nyílt nap és utánpótlás

Ügyesnek és kreatívnak érzed magad? Vagy épp összegabalyodnak a kezeid már attól is, hogy meghallod ezt a két szót? Akkor gyere el! Szeretnél figyelmesebb partner lenni miközben csapatban dolgozol? Akkor méginkább gyere! Sportra, új mozgásformára, a nőiességed megélésére és fókuszált munkára vágysz? Nem kérdés, hogy mindenképp gyere el ingyenes nyílt napunkra, ahol az aSerduS Tűztánc Produkció társulatába is keresünk új tagokat.

M i r e s z á m í t h a t s z?
Keith Johnstone kapcsolatteremtő technikáira, amit az improvizációs színházból emeltünk át a tánc és zsonglőr alapú mozgásvilágba.
Jelen lesznek a társulat senior tagjai, akik örömmel dolgoznak együtt ezen műfajjal most ismerkedőkkel és tapasztaltabb “rókákkal” is. :)
A Youtube-tutorialok korában elsajátíthatunk zsonglőr trükköket, legyező, karika vagy poi mozdulatokat otthon is. Azonban ezek színpadi kivitelezése és csapatmunkába való átültetése már nem található meg az interneten.

A workshopot Arany Brigitta vezeti a Grund Színház tagja valamint az aSerduS társulatának vezetője. Közel tíz éve foglalkozik az improvizáció és a tűztánc világának vegyítésével. Andrew Hefler iskolája mellett többek között Patti Stiles, Shawn Kinley, Jim Libby, Lori Inbal, Omar Galvan, Randy Dixon impró képzőktől, Steve Jarand transz- maszk mestertől és Greifenstein Jánostól tanulta a bohóc technika és a színpadi jelenlét alapjait. Ezeket a technikákat alkalmazza a tűztánc műsorok létrehozásánál, melyek a Tandava nemzetközi tűzzsonglőr produkció látványvilágát idézik.

Maximális létszám 10 fő. A bekerülés regisztrációhoz kötött, amelyet az aserdus@aserdus.com e-mail címen tehetsz meg.

2019. Október 20. Vasárnap 15:00-17:00
Budapest VIII. ker. Rökk Szilárd utca 21. Belvárosi Táncműhely

V á r u n k !